Muoti on ihanaa, ainakin minusta! Mun filosofia muotiin on se, että vaatteiden, kenkien ja asusteiden on palveltava jotakin tarkoitusta. Niiden pitää istua, niissä pitää olla hyvä olo ja niiden pitää kestää käytössä. Mulle pitää tulla kulloinkin kaipaamani fiilis niistä, olipa haettu tyyli just silloin sporttinen, klassinen, trendikäs tai kotoilu.

Esikoista odottaessa satsasin siihen, että c’mon, nyt odotetaan vauvaa – mä haluan kulkea oikeissa äitiysvaatteissa! Asenne muuttui hieman toisen lapsen kohdalla, jolloin huomasin työntäväni mahani toisinaan pienellä väkipakolla perus t-paitaan sisään.

Mukavuus on mulle tärkeää, mutta myös käytännöllisyys, laatu, materiaali, värit ja – erityisesti äitiysvaatteissa – käytettävyys myös vauvan poistuttua mahasta!

Mun lempparimekkoja on edelleen ne, jotka hommasin kuudennella raskauskuukaudella. Ja mikä parasta; ne ovat taivaallisen ihania päällä eikä kukaan koskaan arvaisi niiden alkuperäistä käyttötarkoitusta! Käy sniikkaamassa mun vaatekomeroon juttuarkistosta 😉

Ihania muotihetkiä meille mamat!

pus, Paula

*