Lapset tuo mukanaan melkoisen liudan hankintoja. Osan osaa jo ennustaa tarvitsevansa, kun taas toiset voivat olla hyvin eksoottisia tuttavuuksia. Koska mä olen tunnustautunut siivous-friikki, kammoksun epämääräisiä kamakasoja, pursuilevia kaappeja ja kaatuilevia pinoja. Siispä mulle on erityisen tärkeää ettei lastenhuone pääse räjähtämään kamasta tai tulvi holtittomasti muun kämpän puolelle.

Jotta en myöskään hankkisi sellaista jota ei oikeasti tarvita huomaan, että on parempi pitää tavarat siististi näkösällä; näin kaappeihin ei pääse kertymään ei-toivottua kampetta.

Lastenhuoneessa, tai ylipäätään lapsiperheessä, kamatulvan hallinnoiminen voi olla joskus vaikeaa. Tuntuu, että kaikenlaista tavaraa vaan on niin sairaan paljon ja mitä isommiksi lapset kasvavat, sitä enemmän tavaraa vaan tulee.

Huonekalujen kohdalla mä pyrin miettimään, miten hyvin ne sopivat meidän muuhun sisustukseen ja kuinka pitkäikäisiä nämä huonekalut ovat. Ihania väriläiskiä voi helposti luoda valaisimilla, tekstiileillä ja pienillä koriste-esineillä, joihin ei tarvitse upottaa puolta omaisuutta. Let’s face it – lastenhuoneen ovi on (lasten ollessa pieniä) lähes poikkeuksetta auki, joten mä haluan nähdä siellä aina jotain kaunista, kun näen sen. Edes vilaukselta.

Kaikkien hankintojen kohdalla, mietin aina tarkkaan, onko tämä tarpeellinen vai ei. Esikoisen kanssa tuli muutamia huteja, kuopus oli jo opettanut olemaan tarkempi 😉 Oon myös löytänyt itsestäni jonkinlaisen DIY projekti-ihmisen. En aina onnistu näissä mun hankkeissa mutta silloin kun lopputulos miellyttää silmää, oon vähintäänkin noussut henkiselle Everestille 😉

Lapsille on tarjolla kaikenlaista ihanaa pientä ja isompaa. Käy tutustumassa blogista, mihin me ollaan sorruttu!

pus, Paula

*